De koets voor meneer Pastoor

Meneer Pastoor ons trekpaard is nu 1 jaar geworden en dat betekend dat hij aan zijn training begint om later onderandere een koets voort te trekken
Deze koets staat op ons te wachten, 
De foto's laten u zien Hoe de koets er uit ziet. Een degelijke en mooie koets. Stelt u eens voor dat u met uw vriend(in) op de koets zit en een rondje rijd door Westerpark. 
Misschien hebt u wel trouwplannen en wilt u op een romantische of sfeervolle manier gaan trouwen, u trouwt in westerpark of op de buurtboerderij en laat zich rijden op een koets met een echt trekpaard.
Dit kan allemaal mogelijk zijn.
U kunt gegarandeerd zijn dat u veel bekijks hebt, immers een paard voor een koets is niet iets dat u dagelijks ziet in centrum van Amsterdam.
 

En u kunt er op zitten en heerlijk laten rondleiden door een echt trekpaard.
Stel u hebt een bedrijf en wil op een nieuwe manier reclame maken. Wat dacht u om deze koets te voorzien van uw bedrijf. Deze koets gaat vrijwel dagelijks rond rijden en zeer veel mensen zien uw bedrijf op een van de toplocatie van Amsterdam, de doorgang tussen de houthavens en centrum en op Westergastfabriek. 
Dit is mogelijk door de koets te voorzien van uw bedrijfslogo op het houtwerk
Deze koets kost totaal €700,00
Voor €250,00 kunt u uw bedrijfslogo op een van de zijde laten zetten van de koets. Uw bedrijf wordt dan gezien door zeel veel mensen, en u doet er erg goed wek mee, u ondersteund een kinderboerderij. Zeer veel kinderen en ouders zullen u zeer dankbaar zijn. En niet te vergeten, Meneer Pastoor zal eveneens u zeer dankbaar zijn, want als trekpaard alleen in een weiland zitten is niets voor hem.
Op dit moment wordt hij al regelmatig uitgelaten en zijn we begonnen om hem al te laten wennen aan het optuigen zodat dit later zeer gewoon wordt voor hem.
Neem gerust contact met ons op op info@boerderijwesterpark.nl om eens te bespreken wat de mogelijkheden zijn. U krijgt sowieso een bord met uw bedrijfslogo, verder krijgt u een rit cadeau voor 2 personen.
Dit is dan Meneer Pastoor, toen was die nog 6 maanden.
U kunt natuurlijk ook gerwoon een donatie doen. 
Stort een bedrag op rekeningnummer NL71 INGB 0007 5491 25 ten name van stichting kinderboerderij Westerpark onder vermelding "koets voor meneer pastoor" 
U krijgt sowieso een ritje van ons als u minimaal € 50,00 per persoon euro stort op moment Meneer Pastoor voor de koets mag en kan rijden. 
Wij werken al hard om Meneer pastoor voor te bereiden om voor de koets te gaan lopen. Wij hopen dat u ons wil ondersteunen.
Onze dank is groot.

Meneer pastoor is 1 jaar en kan op zijn vroegst op zijn 3e jaar pas echt gaan rijden. Het is wel erg belangrijk dat hij nu al traint.