top of page

Wie zijn wij?

De dieren

De boerderij biedt onderdak aan diverse dieren als geiten, schoonerbeker heideschapen, kalfjes, varkens en pony’s. Naast dit grote vee hebben we tal van kleindieren zoals pluimvee, konijnen, cavia’s, een boerderijkat en een aantal exoten, zoals pijlgifkikkers, vissen en gekko's.

Het management

De boerderij staat onder de bezielende leiding van bedrijfsleider Maarten en assistent beheerder René. Door Maarten's jarenlange ervaring in de dierentuin- en kinderboerderij branche en René's achtergrond in de veehouderij en als begeleider op een zorgboerderij vormen zij het perfecte all-round team om de boerderij te runnen. Met vragen of opmerkingen kun je bij hen terecht.

De vrijwilligers

De boerderij kan niet draaien zonder onze fantastische vrijwilligers. We hebben een enthousiast en divers team van rond de 30 man, die uiteenlopend werk doen van stallen schoonmaken tot klussen tot groen onderhoud tot achter de bar staan. Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier een plekje om rustig (weer) te wennen aan werk of voor een leuke en nuttige dagbesteding. Voel je je geroepen om ook vrijwilliger te worden? Klik dan op onderstaande link.

De speeltuin en het terras

Behalve dieren heeft de boerderij een speeltuintje met glijbaan, zandbak, wiptoestellen en schommels. Er zijn fietsjes en trapauto's aanwezig waar de kinderen op kunnen rijden. Ook is er een ruim terras om even uit te puffen met koffie of een ijsje.

De hooikeet

Onze hooikeet is knus in de winter en koel in de zomer. Je kunt er koffie en thee, limonade, fris, ijsjes, chips, koeken en tosti's bestellen aan de bar. Of geniet van een lekker stuk appeltaart. Je kunt een boek van de plank pakken, of een van de bladen doornemen die op tafel liggen. Ook zijn er kleurpotloden en kleurplaten voor de kleintjes, vraag er naar aan de bar!

De stal

In de winter staan onze dieren in de binnenstal, maar de rest van het jaar blijven ze lekker buiten en slapen ze in hun buitenstal. In deze maanden verhuren we de binnenstal voor feestjes, bijeenkomsten, workshops en dergelijke.

Wil je de stal huren? Klik op onderstaande link voor meer info, of boek direct online.

Een rondleiding

Scholen kunnen een rondleiding krijgen, en ook voor kinderdagverblijven biedt de boerderij faciliteiten. Voor meer informatie klik op onderstaande link.

Activiteiten

Elk jaar houden we diverse seizoensgebonden activiteiten voor kinderen, zoals Pasen, het schaapscheerdersfeest, Dierendag, en een midwinterfeest. Veel activiteiten hebben een educatief tintje. Hiervoor is les- en demonstratiemateriaal aanwezig.

Please reload

bottom of page