top of page

Word vrijwilliger

Op de boerderij houdt het werk nooit op, er is altijd wat te doen. Daarom kan de boerderij niet zonder zijn vrijwilligers! We hebben altijd mensen nodig om te helpen met:

 

Achter de bar staan in de hooikeet: Je verkoopt hapjes en drankjes vanachter de bar in de hooikeet. Je neemt cash en pinbetalingen aan en bedient de kassa. Ook maak je tosti's. Als het rustig is geef je de keuken en de vloer een schoonmaakbeurt. Vind je het leuk om met allerlei verschillende mensen in contact te komen en hou je van goede service verlenen en af en toe stevig aanpakken? Kom dan ons barteam versterken!

Activiteiten en educatieve projecten: De boerderij wil meer activiteiten gaan organiseren en meer educatieve projecten opzetten. Daarvoor kunnen we vrijwilligers goed gebruiken die bijvoorbeeld van knutselen houden, of workshops willen geven, of mee willen helpen met het organiseren van activiteiten rondom bijvoorbeeld Pasen, het schaapscheerdersfeest, of Sinterklaas. Vind je het leuk om met (kleine) kinderen te werken, ben je creatief en/of heb je wellicht een achtergrond in kinderactiviteiten? Dan zouden wij héél graag van je horen!

Onderhoud en reparatie in en om de boerderij: Ben jij goed met je handen? We kunnen goede klusjesmannen altijd gebruiken, voor het onderhoud aan de gebouwen (denk aan net vervangen van rotte planken, schilderwerk), reparaties (machines, hang- en sluitwerk, speeltuig etc.) en nieuwe projecten. Voel je je geroepen? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Meebeslissen in het bestuur: daarnaast zijn we op zoek naar bestuursleden. Heb je tijd over en wil je je graag inzetten om de boerderij organisatorisch goed te laten draaien? Vraag dan of het beheer contact opneemt  met het bestuur. Zij nemen het dan verder met je op.

Het schoonhouden van de stallen en de weilanden: vloeren schrobben, poepscheppen, stro verversen, hooi bijvullen, drinkbakken schoonmaken en bijvullen. Ben jij er niet vies van om je handen stevig uit de mouwen te steken? Dan kunnen we jou goed gebruiken in onze stallenbrigade!

En als je zelf een goed idee hebt voor vrijwilligerswerk, of een fantastische activiteit wil organiseren, dan kan dat natuurlijk ook. Laat maar horen, we zijn benieuwd!

Mail of bel naar de boerderij en vraag naar Maarten Hij kan je verder helpen!

 

bottom of page